Valea Prutului

Producători locali – Comuna Popricani

Producători locali – Comuna Popricani

Comuna Popricani Vezi pe hartă

Ferma Apicolă BIO Prisaca Moldova, Vânători, com. Popricani

https://gustdeiasi.ro/brand/prisaca-moldova/ –

Contact: 0740 069 133 (Relu Cojocar)

Hipy – suc ecologic de cătină– 0723 616 621,  http://www.hipy.ro/

Producător: Adrian Fetcu

Sucurile Ecologice din Cătină Albă Hipy (Suc de Cătină și Suc de Cătină cu Miere) sunt produse unice pe piața românească. Plantația de 20 de hectare este situată în comuna Popricani, județul Iași și este cultivată doar cu cătină albă ecologică din soi nemțesc certificat: Orange Energy. Fructele de cătină se recoltează la început de toamnă, eșalonat, atunci când fructul a atins greutatea optimă și conținutul său în substanțe active este maxim. Hipy conține DOAR sucul și pulpa din fructele de cătină albă, fără adaos de apă, zahăr sau conservanți. Din acest motiv sucul Hipy este acrișor, tulbure natural și are consistența unui nectar.

Fructele de cătină provin din cultură românească de cătină cu certificare ecologică, lipsa substanțelor chimice fiind verificată și analizată periodic de CERTROM – Organismul de Inspecție și Certificare Ecologică. Mierea de salcâm folosită pentru Sucul de Cătină Hipy cu Miere este, de asemenea, ecologică.

VIOLAVANDE – Dănuț Rotaru (producător, antreprenor cu studii în Horticultură)

Câmp de lavandă. Vinde buchete de lavandă, ulei esențial de lavandă și apă florală de lavandă. În câmp se pot realiza și ședințe foto. Apa florală se obține prin distilarea florilor de lavandă, ca produs secundar (extragerea uleiului), nu se adaugă alte ingrediente, iar apa este ușor parfumată. Se poate pulveriza pe față pentru a păstra piele hidratată și reîmprospătată, dar și ca demachiant, având proprietăți antiinflamatorii și antiseptice.

Contact: violavande@yahoo.com, 0770 435 900

Artcycleit – Ioana Ciobotaru. Contact: 0741 306 076, https://www.instagram.com/artcycleit/ Folosește materiale reciclate sau naturale pentru a crea diverse obiecte (ex. produse de uz casnic, bijuterii).

Ferma de Prepelițe din Popricani –  contact și foto: Facebook „Ferma Preprelițe Popricani”

Sera de flori – Abalasei Alexandru Marcel. Contact: 0753.423.272

Casa de Negustori Copou, firmă care comercializează produse fabricate la unitatea proprie de producție din Tecuci (muștar, ketchup, maioneză). Tel / fax: +40 232 233 332, Email: office@cnciasi.ro Stână – Poturu Mihai, tel 0753.809.940

Ana Matei – face ii. Contact: 0743 051 994

To top